• Ανοίξτε την πόρτα σας στις real time πληρωμές μέσω Τράπεζας

  Εξαλείψτε την τραπεζική κατάθεση, μειώστε το πιθανό κόστος της αντικαταβολής ακόμη και της κάρτας, προσφέροντας και την υπηρεσία πληρωμών Paybybank

  Ο πελάτης σας θα μπορεί να εξοφλήσει ανέξοδα το καλάθι αγορών του απευθείας μέσα από τον τραπεζικό του λογαριασμό και το σύστημά σας να αποδεσμεύσει σε πραγματικό χρόνο την παραγγελία

     Δείτε το βίντεο
   

Πως λειτουργεί το Paybybank

1

Ολοκληρώνοντας ο πελάτης τις αγορές του επιλέγει σαν μέθοδο πληρωμής το Paybybank. Το e-shop σας του εμφανίζει έναν κωδικό πληρωμής.

2

Ο πελάτης σας πηγαίνει στο e-banking της τράπεζάς του και από το menu πληρωμές επιλέγει το Paybybank. Βάζει τον κωδικό πληρωμής που του δώσατε και το αντίστοιχο ποσό.

3

Αυτό ήταν. Η παραγγελία του εξελίσσεται και δεν χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια από αυτόν.

Πλεονεκτήματα του Paybybank

 • Άμεση ενημέρωση του e-Shop σε πραγματικό χρόνο για την πληρωμή
 • Εγγυημένη πληρωμή για την επιχείρησή σας με απλό αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο για τον πελάτη σας
 • Εξαλείφει την τραπεζική κατάθεση και τα κόστη που αυτή συνεπάγεται
 • Εξαλείφει το πραγματικό κόστος της αντικαταβολής
 • Προσελκύει πελάτες που φοβούνται να δώσουν στοιχεία της κάρτας τους.
 • Σε σχέση με την πιστωτική κάρτα δεν έχει chargebacks.
 • Τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό του e-shop την επόμενη εργάσιμη μέρα.
 • Το e-shop παρέχει έναν σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο πληρωμής στους πελάτες του με θετικό αντίκτυπο για την εικόνα του.
 • Real time και συστημική αποδοχή της πληρωμής του πελάτη. Πολύ σημαντικό για υπηρεσίες πεπερασμένης διαθεσιμότητας σε συνδυασμό με χρονικούς περιορισμούς (π.χ. αεροπορικά εισιτήρια, παραστάσεις και θεάματα κτλ.)
 • Σε σχέση με την έως τώρα απλή κατάθεση, εξαλείφεται πλήρως η όποια χειροκίνητη διαδικασία τόσο του ελέγχου της κατάθεσης από πλευράς e-shop (εργατοώρες) όσο και της απαίτησης προς τον πελάτη για αποστολή fax/email ή τηλεφώνου για να ενημερώσει ότι έκανε την κατάθεση.
 • Η παραγγελία δεν δεσμεύει άσκοπα το εμπόρευμα μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή, που συνεπάγεται χώρο και κόστος αποθήκης και διαχείρισης. Επίσης αποφεύγεται η άσκοπη αγορά εμπορεύματος και το πιθανό κόστος stock από παραγγελία που δεν ολοκληρώνεται.
 • Με την απλή τραπεζική κατάθεση, πέραν του κόστους σε ανθρωποώρες και logistics υπάρχει επιπλέον κόστος και συνέπειες. Π.χ. χάνονται πελάτες και παραγγελίες από πλασματική έλλειψη διαθεσιμότητας (δέσμευση προϊόντος μέχρι της επιβεβαίωση της πληρωμής, αν γίνει τελικά).
 • Προσφέρεται με πολύ ανταγωνιστική χρέωση.

Δεχτείτε ακόμη και πληρωμές με μετρητά!

Πέραν του e-banking και του phone banking, οι πελάτες σας μπορούν να πληρώσουν και με μετρητά σε επιλεγμένα σημεία πληρωμής λογαριασμών σε σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα καταστήματα των τραπεζών. Μάλιστα γίνονται δεκτές πληρωμές και για ποσά άνω των €500 ενώ μετράνε και για το χτίσιμο του αφορολόγητου.

Ποιοι είμαστε

γνωρίστε το Paybybank

Το Paybybank είναι μία υπηρεσία του Ιδρύματος Πληρωμών WorldBridge που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991. Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ως Ίδρυμα Πληρωμών λειτουργούμε υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

 

Το σκέφτεστε ακόμη;

Αν όχι συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Xρειάζεστε Βοήθεια;

Είμαστε στη διάθεσή σας
για την δική σας εξυπηρέτηση

 

 210 900 5000  &  800 100 20 20 Δωρεάν από σταθερό

 

  info@paybybank.gr         Μενεκράτους 11, 116 36 Αθήνα

Τι λένε για το Paybybank