Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Τρόπος λειτουργίας

    Το PayByBank είναι μία υπηρεσία που επιτρέπει στους πελάτες σας να εξοφλήσουν real time τις online αγορές τους. Αποτελεί μία εύκολη και ασφαλή μέθοδο που θα δώσει στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την αγορά τους με 3 απλά βήματα.

Αναλυτικά τα 3 βήματα για να ολοκληρωθεί μία αγορά

1

Ο πελάτης σας αφού προχωρήσει την αγορά του, επιλέγει να την ολοκληρώσει με «Κατάθεση Real time»

 

Το e-shop σας θα του εμφανίσει έναν κωδικό πληρωμής PayByBank.

2

Ο πελάτης σας επιλέγει ένα από τα 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής που τον εξυπηρετεί και προχωράει στην εξόφληση του ποσού χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής PayByBank.

 

Παράλληλα, εσείς είστε εξασφαλισμένοι ότι η πληρωμή θα είναι σωστή καθώς το σύστημα αναγνωρίζει αυτόματα το ποσό που πρέπει να καταβληθεί.

3

Η παραγγελία εξελίσσεται και δε χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια από τον πελάτη. Την ίδια στιγμή το ERP/λογιστικό σας έχει ενημερωθεί αυτόματα για την πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Δείτε πώς λειτουργεί στο E-commerce

Οι πελάτες σας θα εξυπηρετούνται άμεσα και θα νιώθουν ασφαλείς να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από το e-shop σας αφού δε θα χρειαστεί να δώσουν κανένα στοιχείο της κάρτας τους. Τα πλεονεκτήματα για εσάς όμως είναι ακόμα περισσότερα αφού οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες του PayByBank σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πάντα ενημερωμένο το online κατάστημά σας, να γνωρίζετε τον αριθμό των αποθεμάτων σας χωρίς να δεσμεύσετε άσκοπα τα προϊόντα σας και να λαμβάνετε τα χρήματά σας άμεσα.

Let’s get in touch!

Επικοινωνήστε μαζί μας

I like to receive company updates/ Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για εταιρικά νέα

Βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

Μάθετε περισσότερα