Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Κανάλια πληρωμής

    Με το PayByBank αναβαθμίζετε τις υπάρχουσες δυνατότητες πληρωμής που παρέχετε στους πελάτες σας δίνοντάς τους μοναδική ευελιξία. Έτσι, οι πελάτες σας θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις online αγορές τους επιλέγοντας μέσα από 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής.

5 Κανάλια Πληρωμής

E-banking

Οι πελάτες σας πηγαίνουν στο e-banking της τράπεζάς τους και από το menu πληρωμές επιλέγουν το PayΒyΒank. Βάζουν τον κωδικό πληρωμής που τους έχετε δώσει καθώς επίσης και το αντίστοιχο ποσό και ολοκληρώνεται η συναλλαγή.

Phone banking

Οι πελάτες σας έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις αγορές τους και τηλεφωνικά μέσω του phone banking τους.

Mobile banking

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν όλες τις συναλλαγές τους και να πληρώσουν και τον κωδικό πληρωμής μέσω του mobile banking.

Τραπεζικά καταστήματα

Οι πελάτες σας μπορούν να μεταβούν στο κοντινότερο τραπεζικό τους κατάστημα (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank κ.α) και να πληρώσουν με τον κωδικό πληρωμής που τους έχετε δώσει.

1.000+ εμπορικά σημεία εξόφλησης

Σε περισσότερα από 1.000 εμπορικά σημεία - πέραν των τραπεζών - μπορούν οι πελάτες σας να μεταβούν, με τον κωδικό πληρωμής που τους έχετε δώσει, για να εξοφλήσουν την αγορά τους πληρώνοντας με μετρητά. Ένα από τα 1.000+ σημεία βρίσκεται κοντά τους και μπορούν να το εντοπίσουν εδώ.

Let’s get in touch!

Επικοινωνήστε μαζί μας

I like to receive company updates/ Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για εταιρικά νέα

Βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

Μάθετε περισσότερα