Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Κανάλια πληρωμής

    Με το PayByBank αναβαθμίζετε τις υπάρχουσες δυνατότητες πληρωμής που παρέχετε στους πελάτες σας δίνοντάς τους μοναδική ευελιξία. Έτσι, οι πελάτες σας θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις πληρωμές των τιμολογίων τους επιλέγοντας μέσα από 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής ενώ το σύστημά σας θα ενημερωθεί real time ό,τι και αν επιλέξουν.

Τα 5 Κανάλια Πληρωμής

E-banking

Οι πελάτες σας πηγαίνουν στο e-banking της τράπεζάς τους και από το menu πληρωμές επιλέγουν το PayΒyΒank. Βάζουν τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται επάνω στο τιμολόγιό τους καθώς επίσης και το αντίστοιχο ποσό και ολοκληρώνεται η συναλλαγή.

Phone banking

Οι πελάτες σας έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν το τιμολόγιό τους και τηλεφωνικά μέσω του phone banking τους.

Mobile banking

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν το τιμολόγιό τους με τον κωδικό πληρωμής μέσω του mobile banking.

Τραπεζικά καταστήματα

Οι πελάτες σας μπορούν να μεταβούν στο κοντινότερο τραπεζικό κατάστημα και να πληρώσουν με τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται πάνω στο τιμολόγιο που τους έχετε εκδώσει.

1.000 εμπορικά σημεία εξόφλησης

Σε περισσότερα από 1.000 εμπορικα σημεία - πέραν των τραπεζών - μπορούν οι πελάτες σας να μεταβούν, με το τιμολόγιο στο οποίο αναγράφεται επάνω ο κωδικός πληρωμής που τους έχετε εκδώσει, και να το εξοφλήσουν πληρώνοντας με μετρητά. Ένα από τα 1.000+ σημεία βρίσκεται κοντά τους και μπορούν να το εντοπίσουν εδώ.

Let’s get in touch!

Επικοινωνήστε μαζί μας

I like to receive company updates/ Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για εταιρικά νέα

abovefooter invoices

Βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

Μάθετε περισσότερα