Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Τιμολόγια

    Η είσπραξη τιμολογίων άλλαξε, απέκτησε ταυτότητα και ονομάζεται PayByBank. Με το PayByBank αυτοματοποιούνται με μεγάλη ασφάλεια όλες οι πληρωμές των τιμολογίων από τους πελάτες σας.

Με το PayByBank έχετε

Αυτοματοποίηση

Το PayByBank λύνει τα χέρια στις εταιρείες προμηθευτές αλλά και στους πελάτες τους, προσφέροντας όλα τα οφέλη της αυτοματοποίησης στις πρώτες αλλά και ευκολία και ευελιξία στους δεύτερους.

Μάθετε περισσότερα

Ασφάλεια

Το PayByBank παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και διασφαλίζει τις συναλλαγές με τον πιο εύκολο τρόπο. Επιτρέπει την ολοκληρώσει των αγορών άμεσα χωρίς να χρειαστεί να παρέχεται οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο.

Μάθετε περισσότερα

5 Κανάλια πληρωμής

Με το PayByBank παρέχεται η δυνατότητα ασφαλών αγορών/πληρωμών στο διαδίκτυο με την ευελιξία της επιλογής του τρόπου ολοκλήρωσης της αγοράς/πληρωμής. Δίνετε η δυνατότητα ολοκλήρωσης των online αγορών μέσα από 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής.

Μάθετε περισσότερα

Τρόπος Λειτουργίας

  • Με την έκδοση του τιμολογίου εκδίδεται αυτόματα από το σύστημα του PayByBank ένας κωδικός πληρωμής που αναγράφεται στο τιμολόγιο. 
  • Ο πελάτης για την εξόφληση του τιμολογίου μπορεί να χρησιμοποιήσει το e-banking ή οποιοδήποτε άλλο από τους 5 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής (phone banking, mobile banking, τραπεζικά καταστήματα & φυσικά καταστήματα). 
  • Ο πελάτης χρησιμοποιεί τον κωδικό πληρωμής για να εξοφλήσει το τιμολόγιο ακόμα και με μετρητά.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, το ERP ή το λογιστικό σας πρόγραμμα θα ενημερωθεί αυτόματα για την πληρωμή και συνεπώς θα υπάρξει αυτόματη ενημέρωση στην καρτέλα του πελάτη, στην αποθήκη και στο backoffice.

Επικοινωνία

Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείτε

 

 Μενεκράτους 11, 116 36 Αθήνα

 

 210 900 5000 & 800 100 20 20 Δωρεάν από σταθερό

 

 info@paybybank.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμφωνώ να λαμβάνω Newsletter

abovefooter invoices

Βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

Μάθετε περισσότερα