Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Γνωρίστε το PayByBank

    Το PayByBank αυτοματοποιεί τις πληρωμές και προσφέρει ασφάλεια και αμεσότητα στους πελάτες και στις επιχειρήσεις. Τόσο αυτές που έχουν e-shop όσο και αυτές που εκδίδουν πολλά τιμολόγια ωφελούνται από τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Αναλυτικά

Ιδιώτες

Το PayByBank παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές σας με τον πιο εύκολο τρόπο δίνοντάς σας 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας. Σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές για τις online αγορές σας σε πραγματικό χρόνο χωρίς να χρειαστεί να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο. 

Μάθετε περισσότερα

E-commerce

Το PayByBank σας δίνει τη δυνατότητα για αυτοματοποιημένες και ασφαλής συναλλαγές οι οποίες θα ολοκληρώνονται real time. Το σύστημα αναγνωρίζει απευθείας την πληρωμή και προχωράει την παραγγελία χωρίς καθυστερήσεις. Τα χρήματά σας θα πιστώνονται στο λογαριασμό σας άμεσα. 

Μάθετε περισσότερα

Τιμολόγια

Το PayByBank προσφέρει ασφάλεια και αμεσότητα στις πληρωμές των τιμολογίων. Με το PayByBank εμφανίζονται όλες οι πληρωμές στο διαχειριστικό σας σύστημα και ενημερώνεται αυτόματα το ERP ή το λογιστικό σας πρόγραμμα. 

Μάθετε περισσότερα

Ποιοι είμαστε

Το PayByBank είναι μία υπηρεσία του Ιδρύματος Πληρωμών WorldBridge που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991. Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ως Ίδρυμα Πληρωμών λειτουργούμε υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

>    Με το PayByBank αυτοματοποιούνται οι online συναλλαγές της Western Union από την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες SEPA προς όλο τον κόσμο.

>    Μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το PayByBank είναι: Ε-shop.gr, E-fresh.gr, Smile-pharmacy.gr κ.α.

Let’s get in touch!

Επικοινωνήστε μαζί μας

I like to receive company updates/ Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για εταιρικά νέα