Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Ιδιώτες

    Το PayByBank αποτελεί έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο γρηγορότερης πληρωμής των online αγορών σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάπου εγγραφή ή να δώσετε ευαίσθητα προσωπικά σας στοιχεία.

Με το PayByBank έχετε

5 Κανάλια πληρωμής

Με το PayByBank έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ασφαλής αγορές στο διαδίκτυο έχοντας την ευελιξία να επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής για την ολοκλήρωση της αγοράς σας. Σας δίνετε η δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις online αγορές σας μέσα από 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής.

Μάθετε περισσότερα

Ασφάλεια

Το PayByBank σας παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και διασφαλίζει τις συναλλαγές σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τις αγορές σας άμεσα χωρίς να χρειαστεί να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο.

Μάθετε περισσότερα

Τρόπος Λειτουργίας

  • Εσείς κάνετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχετε επιλέξει. Στον τρόπο πληρωμής επιλέγετε «Κατάθεση real-time». 
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα εκδίδει για εσάς έναν κωδικό πληρωμής.
  • Μπορείτε με τον κωδικό πληρωμής να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής και να εξοφλήσετε το ποσό.
  • Η αγορά ολοκληρώνεται άμεσα, το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την πληρωμή που πραγματοποιήσατε και δρομολογεί την παραγγελία σας.
  • Επιλέξτε να κάνετε τις αγορές σας με την ευκολία και την ταχύτητα του κωδικού πληρωμής PayByBank ενώ παράλληλα οι συναλλαγές σας θα υπολογίζονται και στο αφορολόγητο και στη λοταρία του Υπουργείου Οικονομικών.

Επικοινωνία

Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείτε

 

 Μενεκράτους 11, 116 36 Αθήνα

 

 210 900 5000 & 800 100 20 20 Δωρεάν από σταθερό

 

 info@paybybank.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμφωνώ να λαμβάνω Newsletter

Βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

Μάθετε περισσότερα