Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Πως λειτουργεί
    το PayByBank

    Το PayByBank σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε τις online αγορές σας με τη μέγιστη ασφάλεια. Ο τρόπος λειτουργίας του κάνει ακόμα πιο άμεσες και ευχάριστες τις αγορές σας και πλέον δε χρειάζεται να έχετε κανένα άγχος!

Αναλυτικά τα 5 βήματα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε
την online αγορά σας

1

Εσείς κάνετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχετε επιλέξει. Στον τρόπο πληρωμής επιλέγετε «Κατάθεση Real time»

2

Το ηλεκτρονικό κατάστημα εκδίδει για εσάς έναν κωδικό πληρωμής PayByBank.

3

Μπορείτε επιλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικά κανάλια πληρωμής και να εξοφλήσετε το ποσό με τον ίδιο κωδικό πληρωμής PayByBank.

4

Η αγορά ολοκληρώνεται άμεσα, το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την πληρωμή που πραγματοποιήσατε και δρομολογεί την παραγγελία σας. Δεν χρειάζεται να τηλεφωνήσετε, ούτε να στείλετε αποδεικτικό της πληρωμής στο e-shop. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ενημερωθεί αυτόματα.

5

Επιλέξτε να κάνετε τις αγορές σας με την ευκολία και την ταχύτητα του κωδικού πληρωμής ενώ παράλληλα οι συναλλαγές σας θα υπολογίζονται και στο αφορολόγητο και στη λοταρία του Υπουργείου Οικονομικών.

Δείτε πώς λειτουργεί για τους ιδιώτες

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρόπο λειτουργίας του PayByBank.

Τώρα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις online αγορές σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ευκολία και χωρίς να χρειαστεί να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο.

Επικοινωνία

Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείτε

 

 Μενεκράτους 11, 116 36 Αθήνα

 

 210 900 5000 & 800 100 20 20 Δωρεάν από σταθερό

 

 info@paybybank.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμφωνώ να λαμβάνω Newsletter

Βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας

Μάθετε περισσότερα