Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
web-logo-expo

Paybybank: χορηγός της WebWorldExpo 2016

Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον από τις e-commerce πλατφόρμες

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη εμπορική επιτυχία για το Paybybank καθώς στο διήμερο 22 & 23 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο χτυπούσε η καρδία του e-business. Λίγους μόνο μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας πληρωμών για online αγορές – και όχι μόνο – το Paybybank κερδίζει και την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων e-commerce platforms.

Ο νέος τρόπος πληρωμής προσφέρει άμεση πληρωμή, αυτοματοποίηση και μέγιστη ασφάλεια για τα e-shops και τους τελικούς καταναλωτές καθώς επίσης και μεγάλη προστιθέμενη αξία στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες που τον εντάσσουν και τον προσφέρουν στα e-shops πελάτες τους.

Η σημασία του Paybybank και των online πληρωμών εν γένει αναμένεται να επιταθούν με την επερχόμενη όπως όλα δείχνουν συσχέτιση του αφορολόγητου με τις αποδείξεις για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικές πληρωμές.

Το Paybybank αναπτύχθηκε και προσφέρεται από το Ίδρυμα Πληρωμών WorldBridge, το οποίο έχει 25ετή παρουσία στη χώρα και είναι άμεσα εποπτευόμενο από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας.