Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα που επισκέπτεσθε ανήκει στην WorldBridge-Ίδρυμα Πληρωμών α.ε. με διακριτικό τίτλο Paylink (έδρα: Μενεκράτους 11, Αθήνα τ.κ. 116 36, Ελλάδα), τηλέφωνο επικοινωνίας 2109005000 info@paylink.gr (εφεξής «Εταιρεία»).

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα που επισκέπτεσθε και τη χρήση αυτών των δεδομένων από την Εταιρεία.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας διέπεται από τις διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας όπως αυτή ισχύει κάθε φορά, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής και την παρούσα πολιτική.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

H Εταιρεία συλλέγει δεδομένα που οι ίδιοι οι χρήστες της ιστοσελίδας επιλέγουν να παρέχουν σε εμάς όταν εγγραφούν για να λαμβάνουν το newsletter μας και εμπορικές ενημερώσεις, όταν επικοινωνήσουν μαζί μας με e-mail ή όταν ζητήσουν να διασυνδεθούν μαζί μας για να συνεργαστούν με την Εταιρεία. Η Εταιρεία συγκεκριμένα συλλέγει το ονοματεπώνυμο, website, εταιρεία, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο.

Για να σας στείλουμε ενημερώσεις που αφορούν σε (i) νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την Εταιρεία, (ii) ειδικές προσφορές της Εταιρείας, θα πρέπει να αποστείλετε σχετικό e-mail στην Εταιρεία, είτε να απαντήσετε ΝΑΙ στο οικείο σημείο όπου θα ερωτηθείτε, είτε να εγγραφείτε στο newsletter της Εταιρείας.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

Εκτός από τα παραπάνω αυτομάτως συλλέγονται η διεύθυνση IP σας, εγκαθίστανται cookies και άλλες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να συλλέγουν αυτομάτως ορισμένες κατηγορίες δεδομένων όταν μας επισκέπτεσθε διαδικτυακά, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που ανταλλάσσουμε. Η συλλογή αυτών των δεδομένων μας επιτρέπει να εξατομικεύουμε τη διαδικτυακή μας εμπειρία, να βελτιώνουμε την απόδοση, την χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα του διαδικτυακού μας χώρου, και να αποτιμάμε τα αποτελέσματα των ενεργειών marketing που κάνουμε.

 

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μόνο όσα είναι απαραίτητα για να διατηρήσουμε την επικοινωνία μαζί σας, για να πραγματοποιήσουμε την τεχνική διασύνδεση με εσάς εφ’ όσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας.

Η Εταιρεία δεν μοιράζεται με κανέναν άλλο οργανισμό ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αφορά τους χρήστες της. Σε περίπτωση όμως που επιλέξετε να συνεργαστείτε και να γίνει η διασύνδεση μαζί μας, η Εταιρεία θα χρειαστεί να διαβιβάζει πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές που θα πραγματοποιούνται στο διατραπεζικό σύστημα και στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εκ μέρους του χρήστη καταχώριση των προσωπικών του δεδομένων, σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της Εταιρείας για τους λόγους που αναφέρθηκαν στην παράγραφο «Χρήση Πληροφοριών». Η Εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συντηρητές της ιστοσελίδας να τηρούν το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση η Εταιρεία δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών χωρίς πρότερη δική τους συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί από τον νόμο.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας.

 

CΟΟΚΙΕS

H Εταιρεία συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών του διαδικτυακού τόπου χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και παρακολούθηση διευθύνσεων πρωτοκόλλου internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο κάθε φορά που επισκέπτεσθε έναν διαδικτυακό τόπο, χωρίς όμως να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τη συσκευή σας. Τα cookies χρησιμοποιούνται για διάφορους λόγους, ιδίως για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη στις προσφερόμενες στο διαδικτυακό τόπο υπηρεσίες, καθώς και για στατιστικούς λόγους. Επίσης, στο πλαίσιο τυχόν ανάρτησης διαφημίσεων στο διαδικτυακό τόπο, τρίτα μέρη διαφημιζόμενοι ή διαφημιστικοί διακομιστές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύνανται να τοποθετήσουν ή να αναγνωρίσουν μοναδικά cookies στο φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε. Για τα cookies που είναι απαραίτητο να εγκατασταθούν για να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα του ιστοτόπου δεν ζητείται η συγκατάθεσή σας. Ενώ για τα cookies που χρησιμοποιούνται για την συγκέντρωση πληροφοριών για την προώθηση υπηρεσιών θα εμφανίζεται αναδυόμενο banner το οποίο θα ζητά τη συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανά πάσα στιγμή την εξαίρεσή σας από την ανωτέρω χρήση των cookies ανατρέχοντας στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή δικτύου σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας για πλοήγηση στο διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιον τρόπο ώστε είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση των cookies είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Επισημαίνεται ότι η μη αποδοχή της χρήσης cookies ενδέχεται να σας εμποδίσει στην παροχή ορισμένων υπηρεσιών και πληροφοριών.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΡΙΤΩΝ (LINKS)

Η ιστοσελίδα που επισκέπτεσθε ενδέχεται να παρέχει πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση ή ενημέρωσή σας και οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν διέπονται από τους δικούς τους όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων αυτών εδώ δεν συνεπάγεται έγκριση ή αποδοχή του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από την Εταιρεία. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενό τους, για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν αποφασίσετε να μεταβείτε μέσω του συνδέσμου σε άλλο δικτυακό τόπο τρίτου, αποδέχεστε ότι πράττετε με δική σας ευθύνη.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά στην διασφάλιση της ακεραιότητας και της ασφάλειας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες του ιστοτόπου αυτού, ιδίως όταν πραγματοποιούνται εργασίες διασύνδεσης.

Για τον σκοπό αυτό η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες καταχωρίζουν στην ιστοσελίδα ή παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Κάτω από ορισμένες συνθήκες και βάσει νόμου, έχετε το δικαίωμα:

  • Να πληροφορείστε ποια είναι τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς και τους λόγους για τους οποίους τα συλλέγουμε και τα διατηρούμε ή/και χρησιμοποιούμε.
  • Να ζητάτε πρόσβαση δηλαδή ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας που διατηρούμε και να ελέγχετε αν τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα.
  • Να ζητάτε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούμε, ώστε να διορθώνετε ελλείψεις ή να επικαιροποιείτε αυτά.
  • Να ζητάτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητάτε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να ζητάτε από εμάς να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου έχετε ασκήσει το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία τους (βλ. παρακάτω).
  • Να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν επικαλούμαστε έννομο συμφέρον (ή συμφέρον τρίτου), αλλά εσείς κρίνετε ότι νομιμοποιείστε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους για τον λόγο αυτόν. Επίσης, έχετε το δικαίωμα αντίρρησης όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Να αντιτάσσεστε στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, όπως η δημιουργία προφίλ, που δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα ή το προφίλ σας.
  • Να ζητάτε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητάτε να διακόψουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα, εάν θέλετε να διαπιστώσουμε την ακρίβειά τους ή τον λόγο επεξεργασίας τους.
  • Να ζητάτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή άλλο μέρος (κοινώς γνωστή ως δικαίωμα «φορητότητας δεδομένων») σε ηλεκτρονική και δομημένη μορφή. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τα δεδομένα σας από εμάς σε ηλεκτρονικά χρησιμοποιήσιμη μορφή και να μπορείτε να διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε άλλο μέρος σε ηλεκτρονικά χρησιμοποιήσιμη μορφή.
  •  Ανάκληση συγκατάθεσης. Στις περιορισμένες περιπτώσεις όπου ενδεχομένως έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για συγκεκριμένο σκοπό, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για τη συγκεκριμένη επεξεργασία. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, θα πρέπει να υποβάλετε ένα έγγραφο αίτημα στην Εταιρεία και να καταγράψετε τι ακριβώς ζητάτε.

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματα). Εντούτοις, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος, σε περίπτωση που το αίτημά σας για πρόσβαση είναι σαφώς αβάσιμο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, σε τέτοιες περιπτώσεις ενδέχεται να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Ίσως χρειαστεί να σας ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση στα δεδομένα σας (ή για άσκηση οποιουδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματά σας). Αυτό είναι ακόμη ένα σημαντικό μέτρο ασφαλείας, ώστε τα προσωπικά δεδομένα να μην αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει.

 

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σε περίπτωση που έχετε παράπονα ή διαφωνείτε με τον τρόπο που σας εξυπηρετήσαμε μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (privacy@worldbridge.gr) είτε και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) προκειμένου να εκθέσετε εκεί το θέμα σας.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, να ενημερώνει, να βελτιώνει την ιστοσελίδα της και να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει την παρούσα πολιτική. Σε κάθε ανανέωσή της θα ενημερώνεστε είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος, άλλως μπορείτε σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύεστε τον παρόντα σύνδεσμο.